Image00003
1350 de Muetstege 25 06 1
Image00001
Image00001

ZO SMAAKT GELUK

Verse room, robuuste chocolade, eerlijke specialiteiten, lekker voor iedereen

Onze bonbons zijn stuk voor stuk kleine geluksmomentjes, met liefde gemaakt van de allerbeste grondstoffen. Eerlijk, puur en duurzaam. Daar worden onze chocolatiers dan weer gelukkig van. Zij zijn elke dag druk in de weer om de lekkerste chocolade te maken, nieuwe smaken te verkennen en verrassende creaties te bedenken. Neem de tijd om ervan te genieten.

Er is altijd wel een reden om een doosje bonbons te kopen. Zo is het een perfect cadeau om iemand te feliciteren of te bedanken. Het geven van een heerlijk doosje bonbons is dan altijd een goed idee. Of gun uzelf een verwenmomentje. Breng een bezoek aan onze winkel. Kies uw favoriete bonbons uit en stel een lekker doosje samen. Mocht u vooraf nog vragen hebben, dan bereikt u ons telefonisch via T 0573 – 785 456.

Wensdoosjes

Er zijn van die situaties, waar je graag op in wilt spelen. Voor jezelf of voor de ander. Met een duidelijke boodschap. Wij hebben daarvoor een unieke verpakking, waar in je naar keuze 10 bonbons kunt verpakken. Afgestemd op de persoonlijke smaak voor wie het cadeautje is bedoeld.